Wat woorden ter inleiding - Alles over Waterkefir

Zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat woorden ter inleiding

Waterkefir

Omdat er op Internet bijzonder weinig terug te vinden was over waterkefir, heb ik het op me genomen om al die versnipperde, vaak anderstalige informatie hier gestructureerd op te nemen. Het is een eerste aanzet, mocht u tips hebben ter verbetering of u hebt belangwekkende informatie die ook voor anderen interessant is, dan houd ik me aanbevolen.

Ik ben zelf een fanatiek kefirgebruiker (zowel waterkefir als melkkefir) en iedereen binnen ons gezin lust er wel “pap” van. Fanatiek omdat het EN bijzonder smakelijk is EN nog zeer gezond ook. De voordelen die ik inmiddels zelf heb mogen ervaren is dat je door de darmregulerende werking een zeer regelmatige, goede stoelgang krijgt. Je voelt je er goed bij! En aangezien het zeer smakelijk is en goed te combineren in allerlei recepten, is je eigen fantasie eigenlijk de enige "beperking". Op die wijze is het dan ook geen straf om het te eten (jawel, ook in eten, zoals bij het bakken van brood te gebruiken) of te drinken.
Omdat het snel vermenigvuldigt en dus zelf zeer regelmatig wat over heb en anderen net zo enthousiast wil maken, stel ik dit voor een zacht prijsje beschikbaar.

Mocht u het aan willen schaffen, dan zou ik u willen vragen om er met net zoveel liefde en aandacht voor te zorgen als ik heb gedaan. Zodat iedereen die u weer van kefir voorziet, het best denkbare product in handen krijgt. Want daar mankeert het helaas nogal eens aan. Dit merken wij omdat we zelf regelmatig zo her en der wat kefir krijgen of aanschaffen.
Gezondheid is een te serieus onderwerp, om met mindere of zelfs slechte kwaliteit genoegen te nemen.

U bent van harte uitgenodigd om rond te klikken op deze website, ideeën op te doen en er achter te komen of en wat kefir voor u of uw dierbaren kan betekenen. Veel leesplezier!

De korrels nemen de kleur aan van de vloeistof waarin het zit.
 
Copyright 2018. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu